Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Wisconsin

Proprietate de vânzare în Wisconsin

În nord se află și granița cu statul Michigan, la sud cu statul Illinois, la vest cu Iowa și Minnesota.

Wisconsin este un stat care se ridică în vestul Statelor Unite ale Americii și are vedere la două mari lacuri: Michigan și Superior. Hinterlandul este caracterizat de păduri și ferme. Milwaukee, cel mai mare oraș, este cunoscut pentru Muzeul Public Milwaukee, cu reconstrucții ale satelor din întreaga lume, și Muzeul Harley-Davidson, cu motocicletele celebre.

Există mai puține proprietăți de vânzare astăzi pe piața imobiliară Wisconsin și alte state din țară. Aceasta înseamnă că potențialii cumpărători trebuie să fie creativi atunci când este vorba de a face ca oferta lor să iasă în evidență de concurenții lor.

Orașul Milwaukee este așteptat să urmeze aceeași traseu la sfârșitul anului 2017, cu mai mulți cumpărători în zonă decât vânzătorii pentru proprietățile din Wisconsin.

Declinul proprietăților suburbane de vânzare în Wisconsin a avut un impact semnificativ asupra pieței imobiliare, deoarece au existat puține proprietăți de vânzare în Wisconsin.

Cu homebuyers care au nevoie pentru a lua o decizie rapidă de a cumpăra proprietatea lor de vis de vânzare în Wisconsin, este important ca acestea să facă cât mai mult posibil de cercetare pentru a restrânge alegerile lor. Există multe locuri fantastice de a trăi în statul Wisconsin, și aici sunt unele de luat în considerare dacă aveți de gând să se mute în zonă pentru căutarea de proprietate de vânzare în Wisconsin.

Zonele metropolitane din Milwaukee și Madison oferă numeroase oportunități de divertisment și de ocupare a forței de muncă. Această zonă găzduiește atracții celebre, cum ar fi Muzeul de Artă din Milwaukee și Muzeul de Artă Contemporană din Madison. Există un sistem educațional de calitate în zonă care este condus de Universitatea din Wisconsin. Proprietățile Madison sunt printre cele mai scumpe din Wisconsin.

Madison este un oraș absolut stângace, cu 89% din forța de muncă angajată. În ansamblu, Madison este un oraș de profesioniști, vânzători și birouri și furnizori de servicii.

Madison are un bun echilibru între viața într-un oraș moderat și diversele și culturale interesante care provin din faptul că are o populație mare de studenți.

Madison este un oraș foarte divers din punct de vedere etnic. Cea mai vorbită limbă din Madison este engleza. Alte limbi importante vorbite aici includ spaniolă și chineză.

West Milwaukee este un sat mic situat in statul Wisconsin. Cu o populație de 4.174 cetățeni și un singur cartier, West Milwaukee este districtul 157 cel mai mare din Wisconsin.

În general, West Milwaukee este un sat de profesioniști, furnizori de servicii, vânzători și birouri.

West Milwaukee este, de asemenea, un sat de artiști, are mai mulți artiști, designeri și oameni care lucrează în mass-media decât 90% din comunitățile din America.

Piața imobiliară din Wisconsin a fost promițătoare în ianuarie.

Ianuarie este de obicei cea mai lentă lună pentru orice piață imobiliară. Cu toate acestea, vânzările din luna ianuarie au crescut cu aproape 7% față de 2017. Numărul de vânzări finalizate în ianuarie 2018 a depășit anul trecut 3%.

Creșterea prețurilor locuințelor și cererea mare de bunuri de vânzare în Wisconsin, în general, combinate cu o economie îmbunătățită și ratele scăzute ale creditelor ipotecare, au ajutat la transformarea din ianuarie în unul dintre cele mai reușite pe care le-am văzut de-a lungul anilor.

Western Wisconsin include orașele Buffalo, La Crosse și St. Croix și a înregistrat o creștere a vânzărilor la domiciliu de până la 6,4% și o creștere a prețurilor de vânzare de 8,3%

  •  
    Mutarea în Wisconsin. Expatriați și trăiți în Wisconsin

        Până acum ai învățat să te cunoști bine. Noi, la Realigro, avem un singur obiectiv: să oferim cititorilor noștri posibilitatea de a face acel mare pas care le-ar putea schimba viața, într-un mod radical și pozitiv. Știi, cumpărarea unei proprietăți nu este niciodată o simplă aventură. D ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Situat într-un cartier liniștit din Milwaukee! Această proprietate dispune de două dormitoare, o baie și un garaj de 1.5 detasate cu brizeway! Situat ...
Cod. 3096

DE VÂNZARE Teren agricol, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

60,815,665.37RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

5000 m²
980 de acri (500 ± Ha.) De terenuri agricole prim
UNAVAILABLE
Cod. 2685

DE VÂNZARE Garsonieră, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

734,855.96RON
DE VÂNZARE
Garsonieră

593 m²
Detalii proprietate
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB